Okutan İlkokulu

Vizyon: Bilgi ve beceri kazandırılmış, kendine güvenen ve kendini ifade eden öğrenciler yetiştirilmesi. Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, insan hakları bilincine sahip, doğru davranışlar sergileyen fertler yetiştirilmesi. Bilgi kaynaklarını arayan, bulan ve kullanan, zamanını iyi planlayan, Çağın ihtiyaçlarına cevap veren yenilikleri uygularken geçmiş değerlerimizi göz önünde bulunduracak öğrencilerin , hayata hazırlanması.Milli eğitim sisteminde okulunu, ülkesini, içinde yaşadığı dünyayı seven, inançlı, iyi ahlaklı, cesur, soran sorgulayan, disiplinli, başarılı, öğrenme heyecanı ve merakı olan, sorumluluk sahibi öğrenciler yetiştirmektir. Türkçenin inceliklerini tanımalarını sağlamayı, Türkçeyi özenli ve bilinçli biçimde kullanmalarını desteklemeyi amaçlamaktadır.

Misyon: Okulunu, ülkesini, içinde yaşadığı dünyayı seven, inançlı, iyi ahlaklı , cesur, soran, sorgulayan, disiplinli, başarılı, öğrenme heyecanı ve merakı olan, sorumluluk sahibi öğrenciler yetiştirmektir.Erken çocukluk eğitiminden başlayarak mülteci öğrencilerimizin topluma ve okul eğitimine entegre ve rehberlik edilerek eğitim başarısını Avrupa Birliği standartlarına çıkarmak ve yaygınlaştırmaktır. Temeli sağlam bireyler yetiştiren okul olmak.

Başarılar: Okulumuz başarısı yüksek mezunlar vermiştir.

Saatler: 07:50-12:50 / 13:00-17:50
Isınma: FUEL OİL
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: AFRİN´E MEKTUPLAR ÇINARLARIN İZİNDE YEŞEREN FİDANLAR SICAK ELLER PROJESİ AH´LARIN AĞACI AHLAT´A İZMİR´DEN SERİN SULAR

WEB - https://bornovaokutan.meb.k12.tr

Adres - TUNA MAH. 5627 SK. OKUTAN İLKOKULU BLOK NO 48B İÇ KAPI NO B BORNOVA / İZMİR

Yerleşim Yeri - TUNA MH. 5627 SK. NO: 48 BORNOVA / İZMİR

Ulaşım BELEDİYE OTOBÜSÜ VE DOLMUŞ İLE ULAŞIM SAĞLANABİLİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 7 KM. İLÇE MERKEZİNE 5 KM.